fbpx
Wij zijn op dit moment gesloten

3 + 4 maart. Bel voor een afspraak

Kom naar de B.I.G. Vision® oogmeetdagen

Elk oog is anders en bestaat uit unieke kenmerken als kleur, vorm, grootte en sterkte afwijking.  Dankzij B.I.G. Vision® van Rodenstock zijn wij nu in staat om brillenglazen te maken die exact zijn afgestemd op de biometrische data van elk individueel oog: B.I.G. EXACT™. Hierin gaan wij veel verder dan de huidige standaard binnen de optiek. Het resultaat: de scherpst mogelijke kijkervaring, omdat de glazen afgestemd zijn op de unieke kenmerken van uw beide ogen.

Biometrische data maken het verschil

B.I.G. staat voor: Biometrisch Intelligente Glazen. Wij onderzoeken uw ogen met de hypernauwkeurige DNEye® Scanner van Rodenstock en gebruiken duizenden gegevenspunten om uw beide ogen exact in kaart te brengen. Hierbij ­worden uw persoonlijke en biometrische parameters gemeten, zoals de lengte van uw ogen, de ­pupilgrootte, hun reactie op verschillende lichtomstandigheden en nog veel meer. Wanneer al deze gegevens worden gecombineerd, levert dit de informatie op die we nodig hebben om glazen te produceren die exact zijn aangepast aan de behoeften van uw persoonlijke zichtvermogen.

Gratis B.I.G. Vision® oogonderzoek  

Wilt u ook een uniek oogonderzoek ervaren of meer informatie over de voordelen van B.I.G. EXACT™ glazen van Rodenstock? Maak dan een afspraak voor een meting tijdens de B.I.G. Vision® oogmeetdagen op donderdag 3 en vrijdag 4 maart van 09.30 – 17.00 uur en ontvang de B.I.G. EXACT™ upgrade t.w.v. €100,- op multifocale glazen cadeau (op enkelvoudige glazen €60,-).

Donderdag 3 & vrijdag 4 maart van 09.30 tot 17.00.
Maak een afspraak 0251 65 22 38.

Capsule