fbpx
Wij zijn op dit moment gesloten

Maak nu een afspraak voor een gratis oogmeting

Niet goed scherp meer kunnen zien, gaat vaak heel geleidelijk. Daarom is het raadzaam regelmatig uw ogen te laten meten. Een oogmeting geeft een goed beeld van uw ogen. Zowel qua gezichtsscherpte als algehele gezondheid. Geef uw ogen de aandacht die ze verdienen en maak vóór zaterdag 3 december een afspraak voor een gratis oogmeting. U kunt een afspraak plannen t/m 31 december.

Sinds 1960 oogzorg in Castricum  

Onze gediplomeerde en uiterst vakkundige medewerkers werken met de meest geavanceerde apparatuur. Dat leidt tot een beter advies en, nog belangrijker, tot een beter zicht. We helpen u graag met de juiste bril, zonnebril of contactlenzen. Onze collectie is zeer divers, sommige merken ziet u nergens anders in Nederland. Ook voor kinderen is er veel keuze en voor zonnige dagen zijn er prachtige zonnebrillen verkrijgbaar. 

Bossinade voordeel

Als u tijdens de Bossinade Oogmeetweken een complete bril koopt, kunt u profiteren van twee scherpe acties: 

€ 75,- korting* op multifocale glazen en € 37,50 korting* op enkelvoudige glazen. Deze korting verrekenen we direct met uw aankoop en in de meeste gevallen verzorgen wij de declaratie aan uw zorgverzekeraar voor u. Makkelijk toch?

Koopt u naast een complete bril een tweede bril (reservebril, computerbril of zonnebril), dan krijgt u 50% korting* op het tweede paar glazen. 

Speciaal op maat gemaakt voor u

Ieder zicht is uniek. Nikon Presio Ultimate SP is het intelligent brillenglas dat zich aanpast aan u en niet andersom. Het meest geavanceerde en gepersonaliseerde multifocale brillenglas is ontworpen voor iedere individuele brildrager volgens drie unieke parameters: de kijkbehoeften, de kijkgewoonten en de vorm en pasvorm van het montuur.

De voordelen van deze Nikon glazen:

  •  Gemakkelijk en onmiddellijk focussen op elke afstand
  •  Natuurlijk zicht met minimale visuele afleidingen
  •  Snelle en gemakkelijke gewenning

Wilt u meer weten? We vertellen u er graag meer over tijdens uw oogmeting.

*Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel.