We zijn momenteel gesloten.

Gepubliceerd op: 10/21/20

Oogzorgweken

Een APK voor uw ogen

“Niet goed meer kunnen zien, gaat vaak heel geleidelijk en kan tal van oorzaken hebben. Daarom is het raadzaam uw ogen – net zoals bij een auto – periodiek te laten ‘keuren’. Sommigen vinden dat wat overdreven: ‘ik merk toch zelf wel dat ik minder goed zie’, is een veel gehoorde opmerking. Dat klopt ook wel. Maar als optometrist controleren wij niet alleen de gezichtsscherpte, maar ook de algehele gezondheid van uw ogen. De apparatuur waarmee we dat doen, brengt alles tot in het kleinste detail in kaart. Zo krijgen wij dus een completer en beter beeld van de conditie van uw ogen. En dat leidt weer tot betere adviezen, de juiste glassterkte en uiteindelijk tot een optimaal zicht. Kom dus naar onze winkel tijdens de Bossinade Oogzorgweken.”

Alleen op afspraak 0251 – 65 22 38

Check de conditie van uw netvlies

Het netvlies zorgt ervoor dat we kunnen zien. De gezondheid ervan is dus van groot belang. Met onze geavanceerde Funduscamera en OCT-scan kunnen we de conditie van uw netvlies tot in het kleinste detail bepalen. Tijdens onze Oogzorgweken kunt u de gezondheid van uw netvlies laten checken. Gratis!

Bossinade voordeel

Als u tijdens de Bossinade Oogzorgweken een complete bril koopt, kunt u profiteren van twee acties:

€ 50,- korting* op multifocale glazen en € 25,- korting* op enkelvoudige glazen. Deze korting verrekenen we direct met uw aankoop. En in de meeste gevallen verzorgen wij de declaratie aan uw zorgverzekeraar voor u.

Koopt u, naast een multifocale bril, ook meteen een beeldschermbril, dan krijgt u 50% korting* op de beeldschermglazen. Als u alleen een beeldschermbril koopt krijgt u 20% korting* op de glazen.

Last van droge ogen?

Heel veel mensen hebben er last van: droge ogen. Een vervelend fenomeen dat zich – vreemd genoeg – vaak uit in tranende ogen. Wat is er de oorzaak van? En wat kan je er aan doen? Kom langs en we onderzoeken het. Tijdens zo’n onderzoek analyseren wij uw zogeheten traan lm; de samenstelling ervan, of u een tekort aan traanvocht hebt en ook de klieren in uw oogleden.