fbpx
Wij zijn op dit moment gesloten

10% korting of gratis glazen op sterkte

Zonnebrillen die je niet snel ergens anders ziet

Deze weken staat de zonnebril bij ons centraal. Als de zon volop schijnt, is het belangrijk dat je jouw ogen goed beschermt met een goede zonnebril. Onze zonnebrillen kom je niet snel ergens anders tegen, dat maakt een Bossinade zonnebril meteen bijzonder. Wij maken jouw zonnebril ook op sterkte. Gratis!* Jij kiest het model, wij meten jouw ogen en zetten er enkelvoudige zonneglazen in. Op de juiste sterkte en met een mooie fashion kleur. Geef je ogen dus de aandacht die ze verdienen en kom snel naar de winkel om te kijken, te passen, te meten… en te profiteren van zonnig voordeel!

10% korting of gratis glazen op sterkte
Zonnebrilweken 19 mei t/m 10 juni
See2
Mask_group_1920x
DAme
cyclist_home_header
PD_05_Driveway2_113-007-JMB-FINAL-scaled

Zonnig zomers voordeel

Profiteer t/m zaterdag 10 juni van 10% korting* op de aanschaf van een nieuwe zonnebril. Wil je een zonnebril op sterkte? Dan krijg je in plaats van de korting een set enkelvoudige zonneglazen op sterkte cadeau.

Ontdek onze merken

De meeste van onze merken hebben we exclusief voor de regio, zoals: Porsche design, Brett, Evil Eye, Banana Moon, Eque.M, Hackett, Prada, McLaren, Randolph, Lindberg en Andy Wolf. Daarnaast hebben we ook de bekende merken Ray-Ban en Serengeti.

Bossinade Optiek Castricum

Torenstraat 30
Noord-Holland
1901 ED Castricum
0251 – 65 22 38

info@bossinade.nl

Bossinade Optiek is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Dinsdag t/m vrijdag

09:00 tot 18.00 uur

Zaterdag

09:00 tot 17.00 uur

Maandag

De gehele dag gesloten.

*Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden.