Wij zijn open

Zonnebrilweken 17 juni tot en met 10 juli

De komende weken staat de zonnebril bij Bossinade Optiek in Castricum centraal. Nu de zon volop schijnt, is het belangrijk dat je jouw ogen goed beschermt met een goede zonnebril. Deze beschermt je ogen tegen schadelijke uv-straling en gaat hinderlijke schittering tegen. En dat is wel zo veilig, vooral tijdens het autorijden. Wij helpen je daar graag mee, met een mooi passend montuur en de juiste zonneglazen, al dan niet op sterkte. De meeste van onze zonnebrillenmerken zijn exclusief voor de regio. Dat maakt een Bossinade zonnebril meteen bijzonder.

Wij maken jouw zonnebril ook op sterkte. Gratis! Jij kiest het model, wij meten jouw ogen en zetten er zonneglazen in. In de juiste sterkte en met een mooie fashion kleur. Geef je ogen dus de aandacht die ze verdienen en kom snel naar de winkel om te kijken, te passen, te meten…en te profiteren van zonnig voordeel!

Zonnig zomers voordeel

Profiteer tot en met zaterdag 10 juli van aantrekkelijk voordeel. Bij aanschaf van een nieuwe zonnebril krijg je 10% korting of gratis glazen op sterkte.

10% KORTING* op een zonnebril

Bij Bossinade Optiek in Castricum vind je een collectie zonnebrillen die niet verkrijgbaar is bij de bekende ketens. Daarmee onderscheiden we ons. We hebben een grote keuze brillen, allen mooi van kwaliteit en in verschillende prijsklassen. Tijdens de zonnebrilweken krijgt je 10% korting op een nieuwe zonnebril.

GRATIS* enkelvoudige glazen op sterkte

Heb je je oog laten vallen op een mooie merkzonnebril? Ook deze kunnen wij voorzien van zonneglazen op je eigen sterkte. De keuze in glazen is bijna onbeperkt. Je hoeft dus geen genoegen te nemen met standaard glazen. Tijdens de zonnebrilweken krijg je van ons een set enkelvoudige zonneglazen op sterkte cadeau.

Ontdek onze merken

Onze zonnebrillen kom je niet snel ergens anders tegen. Wij hebben onder andere de volgende merken in huis: Vinyl Factory, Evil Eye, Banana Moon, Hackett, Penn&Ink N.Y.McLaren, Prada, Randolph, Theo, Eque.M en Andy Wolf. Daarnaast hebben we ook de merken Ray-Ban en Serengeti in ons assortiment.

En zoals je dat van ons gewend bent, is een bril kopen altijd inclusief gratis advies als je een zonnebril met glazen op sterkte wilt. Maak kennis met deze exclusiviteit, je bent bij Bossinade Optiek in Castricum elk moment van de dag van harte welkom.

pijl vorige
pijl volgende
Slider
pijl vorige
pijl volgende
Slider
Vinyl Factory
Evil eye
Banana Moon
Ray-Ban
Hackett London
Penn & Ink
McLaren
Prada Eyewear
Randolph
Andy Wolf
Serengeti
EqueM eyewear

Weekend special

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 juni zijn de mooiste en complete zonnebrilcollecties van onze topmerken Andy Wolf, Serengeti en Evil Eye exclusief bij ons in de winkel te zien. Wij nodigen je uit om deze collecties te bewonderen. Laat je verrassen door de enorme keuze die deze merken bieden. Werkelijk alle modellen, kleuren en materialen in één oogopslag bij elkaar. Deze mogelijkheid is echt uniek, deze krijg je niet vaak.

Deze twee dagen kan je ook profiteren van zonnig voordeel: 10% korting op de aanschaf van een zonnebril. Of, als je een zonnebril op sterkte wilt, dan krijg je in plaats van de korting een set enkelvoudige glazen cadeau. Wij verwelkomen je graag!

Slider

*Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden.

Bossinade Optiek Castricum

Torenstraat 30
Noord-Holland
1901 ED Castricum
0251 – 65 22 38

info@bossinade.nl

Bossinade Optiek is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Dinsdag t/m vrijdag

09:00 tot 18.00 uur

Zaterdag

09:00 tot 17.00 uur

Maandag

De gehele dag gesloten.