fbpx
Wij zijn op dit moment gesloten

Verbeter je ogen tijdens het slapen met Menicon Bloom™

Verbeter je ogen tijdens het slapen met Menicon Bloom™

Bij Bossinade hebben we iets bijzonders in onze winkel: een grappige strandtent gevuld met slaapzakken! Het herinnert u eraan hoe eenvoudig en effectief Menicon Bloom Night™ lenzen zijn.

Verbeter je ogen terwijl je slaapt!

Met Menicon Bloom Night™ lenzen kunt u de ontwikkeling van myopie bij uw kind afremmen terwijl ze slapen. De lenzen veranderen de vorm van de buitenste laag van het hoornvlies op een zachte en veilige manier, zodat uw kind ’s ochtends scherp ziet zonder bril of lenzen.

Denkt u dat uw kind bijziend is?

Bijziendheid, ook wel myopie genoemd, is een van de meest voorkomende oogafwijkingen ter wereld. Het ontstaat wanneer het oog te lang in de lengte doorgroeit. Hoe eerder u de ogen van uw kind laat behandelen, hoe beter. Behandelplannen zoals Menicon Bloom™ helpen de groei van de ogen van uw kind af te remmen en voorkomen dat hun zicht nog slechter wordt. Menicon Bloom™ kan ook het ontstaan van nare oogaandoeningen op latere leeftijd helpen voorkomen. Behandeling is dus de beste weg naar scherp zicht en een leven vol mogelijkheden. Lees hier meer over myopie.

Menicon Bloom Night™

Menicon Bloom Night™ lenzen helpen de ontwikkeling van myopie bij uw kind af te remmen en zorgen voor scherp zicht. Terwijl uw kind slaapt, veranderen de lenzen de vorm van de buitenste laag van het hoornvlies op een zachte en veilige manier. En als ze wakker worden… taadaa! Ze zien scherp zonder bril of lenzen. Het is magie voor kinderen, wetenschap voor volwassenen.

  • Behandelt de ogen van uw kind tijdens het slapen
  • Overdag geen bril of lenzen nodig
  • Inclusief lenzenvloeistof en de Menicon Bloom™ app
  • Eenvoudig in te passen in uw avondroutine: bad, bed, Menicon Bloom!

Menicon Bloom Day™

Menicon Bloom Day™ vermindert de mate van myopie die uw kind ontwikkelt door de manier waarop licht het oog binnenkomt aan te passen en de groei van het oog te remmen. De lenzen corrigeren ook het zicht, zodat uw kind scherp kan zien tijdens het leren of spelen.

  • Super hygiënische daglenzen
  • Corrigeert en behandelt, zodat uw kind perfect kan zien
  • Met toegang tot de Menicon Bloom™ app
  • Eenvoudig in te passen in uw ochtendroutine: opstaan, lenzen in en gaan!