fbpx
Wij zijn op dit moment gesloten

De brilmonturen en zonnebrillen in onze collectie zijn zeer gevarieerd. U kunt kiezen uit diverse modellen bij de monturen en deze zijn te krijgen in verschillende, kwalitatief hoogwaardige materialen. Zo kunt u gecharmeerd zijn van de lichte, titanium monturen, maar ook de trendy kunststof monturen kunnen u aanspreken. Welke stijl u ook prefereert, er zijn klassieke stijlvolle modellen en vlotte, hippe monturen. U vindt ook exclusieve designmonturen in onze collectie.

Brilmonturen passen en selecteren

Niet elke bril dient hetzelfde doel. Zo zijn er verte brillen, multifocale brillen, beeldscherm- en leesbrillen. De uitstraling die u bij een bril wenst kan daarom ook verschillend zijn. Voor het passen en uitkiezen van elke nieuwe bril nemen we samen de tijd. U kunt zelf in onze collectie zoeken en de ruime keuze aan designs, materialen en kleuren bekijken. U maakt dan een selectie van modellen die u mooi vindt en daarnaast geven wij u deskundig advies over welke brilmonturen goed bij de kenmerken van uw gezicht passen. Het is spannend en leuk om nieuwe monturen voor het eerst te dragen. Vanuit het aspect draagcomfort kijken wij echter ook nog of de pasvorm voor u correct is.

Exclusiviteit met design- en merkbrillen

Wilt u een selectie kunnen maken uit enkel unieke brilmonturen van     ’s werelds grootste brillenmerken? Bossinade Optiek bezoekt regelmatig beurzen in binnen- en buitenland om de nieuwste trends en nieuwe merken te ontdekken. Daarom vindt u bij ons een collectie brillen die u niet snel ergens anders zult tegenkomen. U ziet niet alleen monturen uit Europese landen, maar ook Japanse designs en brillen uit de Verenigde Staten. Onze collectie bestaat uit monturen van diverse, internationale brildesigners. Alleen de allermooiste nemen we op in onze collectie. Alle van mooie kwaliteit en in verschillende prijsklassen.

Exclusief recht op bepaalde monturen binnen Nederland

Wat Bossinade Optiek echter onderscheidt van anderen is de exclusiviteit waarvan u kunt genieten. Omdat wij als enige winkel bepaalde brilmonturen binnen Nederland leveren, bent u er namelijk altijd van verzekerd dat u ook werkelijk de enige in het land bent met die bril. Wanneer wij een  montuur uit zo een exclusieve collectie bestellen, betekent dat wij per model en per kleur maar een enkel exemplaar inkopen.

Uitgebreide collectie kinderbrillen

Gaat uw zoon of dochter voor het eerst een bril dragen? Of wordt het tijd om over te stappen op een nieuw montuur als uw kind inmiddels weer wat ouder geworden is? Ook kinderen vinden het dragen van een bril bijzonder leuk of spannend. Bij Bossinade Optiek kunt u samen met uw kind kiezen uit een collectie van wel meer dan 150 monturen.