We zijn momenteel gesloten.

Brilmonturen

Onze collectie kenmerkt zich door een grote diversiteit aan monturen. Het onderscheidt zich door goede kwaliteit en verscheidenheid in de toegepaste materialen. Van vederlichte titanium glasbrillen tot aan zeer modieuze kunststof monturen. Alle stijlen zijn vertegenwoordigd.

Exclusieve brillen

De monturen halen wij onder andere uit verschillende Europese landen, Japan en de Verenigde Staten. Sinds begin 2008 hebben wij diverse collecties uit Frankrijk in huis, die wij inkopen op Europa’s een na grootste optiekbeurs te Parijs. Wij gaan regelmatig naar buitenlandse beurzen, opzoek naar collecties die niet in Nederland vertegenwoordigd zijn. Op een aantal van deze collecties hebben wij het exclusieve recht binnen Nederland. Kiest u voor een dergelijk montuur, dan koopt u een montuur dat uniek is in Nederland, aangezien wij van elk model per kleur maar één exemplaar bestellen.

Kinderbrillen

Ook voor kinderen hebben wij een zeer uitgebreide collectie. U kunt kiezen uit meer dan 150 monturen.

Hieronder een aantal merken van de collecties die wij in huis hebben.

LindbergHenry Jullien BossinadeTheo BossinadeL.A. Eyeworks BossinadeMasunaga brillenPierre BossinadeHacket Bossinadepiero massaroKirk & Kirk brillenMarcus Marienfeld brillen

Terug naar Bossinade Optiek