fbpx
Wij zijn open

Ontdek de betoverende wereld van Komorebi

Komorebi-brillen, waar vakmanschap en verfijning hand in hand gaan. Bij Bossinade Optiek hebben we de nieuwste collectie brillen van dit merk uit België. Komorebi is Japans voor “zonlicht gefilterd door de bladeren van bomen”. Dit is de bron van inspiratie voor bescheiden, eenvoudige en gebalanceerde eyewear designs. Monturen die sterkte uitstralen en subtiele details bevatten.

Anders zijn zonder te veel op te vallen

Het symbolisme van schaduwen, de reflectie van licht en de tastbaarheid van het onzichtbare zijn ook de inspiratiebronnen voor het ontwerp van Komorebi monturen. Zo creëren ze monturen die uitdagend en toegankelijk zijn, en de perfecte balans vinden. Het Komorebi-concept zorgt ook voor speelsheid in de collecties en de namen van de modellen. Bij Komorebi streven ze altijd naar de perfecte balans tussen uitdaging en toegankelijkheid. De brillen nodigen je uit om je eigen stijl te omarmen en tegelijkertijd een subtiele en verfijnde look te behouden. Bezoek onze winkel en laat onze deskundige medewerkers u begeleiden bij het vinden van de perfecte Komorebi-bril die uw individualiteit weerspiegelt. Stap in de wereld van Komorebi en ontdek hoe ze stijl, balans en eenvoud harmonieus combineren.

Uitgelichte collectie: Waves

Laat u betoveren door de kracht en elegantie van de zee in de Waves-collectie. Net zoals de golven de sterkste schepen kunnen overweldigen, onthullen ze ook een onvergetelijke schoonheid. Het dubbele lijnontwerp versterkt deze schoonheid en voegt een dynamisch en verrassend element toe, waarbij de twee aparte lijnen naadloos samensmelten in de eeuwige dans van de golven.

komorebi.be