fbpx
Wij zijn op dit moment gesloten

Laat uw creatieve kant zien met de monturen van l.a. Eyeworks

Het merk l.a. Eyeworks werd in 1979 door twee vrienden: Gai Gherardi en Barbara McReynolds, in Los Angeles, Californië, met als doel het revolutioneren en omvormen van de brillenindustrie. Dit wordt gedaan door het creëren van opvallende modellen, die altijd kleurrijk en vrolijk zijn. De ontwerpers doen dit met verschillende gezichtsvormen in gedachten, zodat iedereen hier terecht kan voor een passend montuur. Wie op zoek is naar een bril die blij maakt en tegelijkertijd van hoge kwaliteit is, is bij l.a. Eyeworks op de goed plek.

De monturen van l.a. Eyeworks zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals acetaat en titanium. Het merk heeft een grote selectie van unisex brillen in verschillende stijlen, van klassiek tot avant-garde. l.a. Eyeworks heeft ook verschillende samenwerkingen gehad met kunstenaars en ontwerpers.

Het merk heeft voor zowel mannen als vrouwen hele uitgebreide collecties, waar voor iedereen wel wat bij zit. U kunt gaan voor een van de meer bescheiden modellen, of juist gebruik maken van de wijde selectie en een opvallend model kiezen. Naast monturen worden er ook brillendoekjes en -doosjes ontworpen die met hun sprekende design erg goed aansluiten op het uiterlijk van de monturen en bij elk montuur mee worden geleverd.

laeyeworks.com

l.a. Eyeworks