fbpx
Wij zijn open

De elegante monturen van Lindberg

Lindberg is een Deens merk dat elegantie, simpliciteit en detail hoog in het vaandel heeft staan. De monturen van dit merk zijn subtiel en slank, en stralen pure klasse uit. Het merk gebruikt kwalitatief sterke materialen als titanium, goud en platina. Ook wordt er nog veel waarde gehecht aan uniek vakmanschap, wat betekent dat een montuur met de hand aangepast kan worden aan uw persoonlijke wensen. Massaproductie vindt u hier niet.

Zowel mannen als vrouwen en kinderen kunnen bij Lindberg terecht voor een passend montuur. Voor een formidabel montuur in een hogere prijsklasse, kunt u een kijkje nemen bij de Precious collectie. Deze collectie omvat een wijde range aan modellen van verschillende soorten goud en met optionele diamanten. In deze collectie vind u ook schitterende monturen van buffelhoorn, en ook buffelhoorn gecombineerd met goud.

Zoals eerder genoemd, speelt simpliciteit een belangrijke rol bij de designs van Lindberg. Dit houdt in dat de modellen ontworpen zijn zonder schroefjes of voegen, wat resulteert in een ontzettend lichte en soepele bril. Monturen van Lindenberg zullen niet snel beschadigd raken of breken. Dit merk is erg geschikt voor iedereen die op zoek is naar een model dat opvalt door zijn luxe en design, en niet door zijn opzichtigheid.

lindberg.com