fbpx
Wij zijn op dit moment gesloten

McLaren, innovativiteit in Formule 1 en brilmonturen

McLaren staat wereldwijd bekend een van de grootste hightech merken. Sinds de oprichting van McLaren Racing in 1963, blijft McLaren pionieren en innoveren in de competitieve wereld van de Formule 1. Niet alleen in de racewereld zijn ze innovatief, dit geldt ook voor hun monturen.

De monturen zijn gemaakt in samenwerking met L’Amy Group. De ontwerpers van McLaren en L’Amy Group hebben hun expertise gecombineerd om unieke monturen te creëren die nieuwe normen stellen voor elite brillen. McLaren omarmt de essentie ‘pionieren en innoveren’ door als eerste gebruik te maken van de nieuwste technologieën, zo zijn de monturen van 3D-geprint titanium.

Ultimate Serie

Bij de Ultimate-serie wordt gebruik gemaakt van de 3D-titanium print technologie. De monturen ogen daardoor organisch en luchtig. Het ontwerp biedt tevens comfort, doordat de lens op twee punten wordt vastgehouden is de spanning minimaal.

Super Serie

De Super-serie bestaat uit twee collecties: de randloze en omrande collectie. In beide gevallen zijn de monturen van titanium en zijn de pootjes gegoten in rubber voor optimaal draagcomfort.

MSO Serie (McLaren Special Operation)

De MSO-serie is een frame speciaal op maat. Dankzij een 3D-scan van uw gezicht kan het montuur volledig worden aangepast aan uw gezicht. De MSO-serie wordt uit titanium 3D-geprint en de roterende scharnieren zijn van verstevigd titanium. Om het montuur nog meer eigen te maken kunt u kiezen uit: vorm, afwerking, kleur en de lenzen.

MClaren vision collectie