fbpx
Wij zijn op dit moment gesloten

Duits design en innovatie

Porsche Design staat wereldwijd bekend om zijn luxe en stijlvolle producten. Bij Bossinade Optiek kunt u terecht voor een uitgebreide collectie Porsche Design brillen die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van innovatieve technologieën.

Porsche Design brillen zijn minimalistisch, modern en functioneel van ontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en maten, waardoor er voor elk gezicht en elke smaak wel een passend ontwerp te vinden is. Of u nu op zoek bent naar een tijdloze klassieker of een trendy bril die bij de laatste modetrends past.

Porsche Design brillen worden gemaakt van hoogwaardige materialen zoals titanium en hoogwaardige kunststoffen. Deze materialen staan bekend om hun lichte gewicht, duurzaamheid en sterkte. Bovendien zijn de monturen van Porsche Design hypoallergeen en geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Springe Hinge Series

In deze serie van Porsche Design speelt het veerscharnier de hoofdrol. Het zorgt voor een comfortabele en nauwsluitende pasvorm, waardoor de bril stevig op zijn plaats blijft zitten zonder ongemakkelijk te knijpen.

In de video wordt het veerscharnier van Porsche Design-brillen in detail uitgelegd: hoe het veerscharnier werkt en welke voordelen het biedt, zoals extra flexibiliteit en duurzaamheid. De ‘Spring Hinge Series’ biedt comfort, flexibiliteit en duurzaamheid, terwijl hun stijlvolle ontwerpen en hoogwaardige materialen zorgen voor een ongeëvenaarde kwaliteit.