fbpx
Wij zijn op dit moment gesloten

Brilmonturen uit Californië gemaakt in Japan

SALT. is een brilmerk ontstaan aan de kust van Californië. Inspiratie halen ze uit de schoonheid van de natuur. SALT. monturen staan bekend om hun klassieke, tijdloze vormen en materialen van premium kwaliteit. Ook bij de klassieke monturen wordt gedacht aan het perfectioneren van de pasvorm en dus uw comfort. De brillen van SALT. zijn gemaakt van lichtgewicht titanium of acetaat.

SALT. gaat voor een bril die mee gaat voor een hele generatie in plaats van inspelen op de seizoenstrends. Elk detail van een montuur is functioneel. En zorgt ervoor dat uw bril altijd aangepast of zelfs gerepareerd kan worden. Zo blijft uw bril altijd comfortabel.

Acetaat uit Japan

De hoge standaard van SALT. is ook te vinden in het productieproces van het acetaat. Alle monturen worden in Japan gemaakt, daar komt ook het exclusieve acetaat vandaan en het wordt er met de hand vervaardigd. De fabriek Takiron Rowand maakt al meer dan een eeuw acetaat. Dit materiaal wordt vervaardigd uit katoenzaad en houtpulp, de monturen zijn daardoor hypoallergeen en duurzaam.

Titanium van ruimtevaartkwaliteit

Ook de monturen van titanium zijn 100% Japans. Het titanium is van ruimtevaartkwaliteit en zorgt voor een perfecte balans tussen gewicht en sterkte. Zelfs de grotere en dikkere frames voelen vederlicht aan. De glazen van uw bril hebben ook baat bij dit materiaal. Doordat de lens stevig in het montuur zit ontstaat er geen druk op uw glazen, waardoor ze beter beschermd blijven.

SALT.