fbpx
Wij zijn op dit moment gesloten

De creatieve en kleurrijke modellen van Theo Eyewear

Theo Eyewear is niet zomaar een brillenmerk, het is een statement. Met opvallende kleuren, een vleugje humor en geavanceerde materialen maakt Theo brillen die u nooit in de steek laten.

De monturen van Theo Eyewear zijn zeker niet saai of eenzijdig te noemen. Dit moderne Belgische merk werkt met opvallende kleuren en stopt altijd een vleugje humor in zijn ontwerpen. Ze zijn voor mensen die niet bang zijn om op te vallen en een unieke stijl hebben. U hoeft met een Theo bril nooit bang te zijn om er eentonig uit te zien, deze modellen fleuren elke look op. Voor zowel mannen als vrouwen is er een uitgebreide selectie om uit te kiezen.

Theo monturen worden gemaakt van kwalitatief sterke en geavanceerde materialen. Het merk is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe stoffen en technologieën, op zoek naar de ideale combinatie van stevigheid en flexibiliteit. Er wordt flink geëxperimenteerd met 3D-printers en andere technieken. Comfort staat bij Theo Eyewear hoog in het vaandel, dus u bent verzekerd van een prettig passende bril.
theo.be

Pop-art collectie

Deze brillenlijn is geïnspireerd op de iconische stijl van de jaren zestig en bevat exclusieve modellen met een echte “wow”-factor. De brillen in deze collectie zijn genoemd naar beroemde sterren uit de jaren zestig, zoals Elvis Presley, Liz Taylor, Jackie Kennedy en Debbie Harry. De modellen hebben opvallende vormen en zijn voorzien van vette contouren, heldere kleuren en rasterpunten, die doen denken aan de beroemde kunstwerken van Roy Liechtenstein. De Pop-art collectie is ontworpen door mode-ontwerper Tim Van Steenbergen en homedesigner Serge Bracké. Samen hebben zij de perfecte combinatie gecreëerd van kunst en mode in deze collectie.

De brillen zijn verkrijgbaar bij Bossinade Optiek en zijn een must-have voor elke liefhebber van de jaren zestig en de Pop-art-stijl. Met een TVS Pop art-bril op je neus, laat je zien dat je gevoel hebt voor kunst en stijl. Kom langs bij Bossinade Optiek en ontdek deze fantastische collectie van theo eyewear.

Neon

Stap in de bruisende energie van steden als Kowloon, Seoul, London, Tokyo en Las Vegas met de Neon-familie. Deze vijf modellen stralen met hun warme gloed en levendige kleuren, waardoor je zowel overdag als ’s nachts opvalt.

Encore et Encore

Laat je inspireren door de tijdloze stijl en vrijgevochten geest van de jaren zestig met de Theo Encore et Encore collectie. Met namen als À present, Aujourd’hui, Bientôt, Demain, Maintenant en Toujours, brengen deze zes modellen een eerbetoon aan individualiteit en levensvreugde.

Painter Palettes

Net als kunstschilders creëert Theo met zijn Painter Palettes collectie een spectrum van kleuren die de verbeelding prikkelen. Met namen als Andy, Jackson, Pablo, Sarah en Vilmos, bieden deze vijf stralende modellen een feest voor de zintuigen.

Stained Glass (zonnebrillen)

Laat je betoveren door de warme gloed en ontelbare nuances van zonlicht met de Stained Glass-collectie. Ontworpen door Ti Vandenbroucke, bieden deze vijf nieuwe modellen een unieke feel-good ervaring bij elke straal zonlicht.