We zijn momenteel gesloten.

Zonnebrillen

Graag stellen wij u onze up-to-date collectie zonnebrillen voor. We zijn er op tijd bij, want als de zon z’n best doet, is een goede zonnebril namelijk onontbeerlijk. Deze beschermt uw ogen tegen schadelijke uv-straling, kan staar voorkomen en gaat hinderlijke schittering tegen. Dat laatste is vooral tijdens het autorijden wel zo veilig. Wij adviseren u dan ook graag over de juiste glazen, al dan niet op sterkte. Geef uw ogen dus de aandacht die ze verdienen en loop snel eens binnen om te kijken, te passen en te meten.

Zonnebril op sterkte

Heeft u uw oog laten vallen op een prachtige merkzonnebril? Ook deze kunnen wij voorzien van zonneglazen in uw eigen sterkte. De keuze in glazen is bijna onbeperkt. Denk aan gepolariseerde, gecurvde, gekleurde en multifocale glazen. U hoeft dus geen genoegen te nemen met standaard glazen.

Polariserende glazen

Zon is heerlijk, maar soms is zonlicht hinderlijk. Zoals gezegd tijdens het autorijden, maar ook zonlicht dat weerkaatst op glas of op het water. Door een speciaal filter houden polariserende glazen deze hinderlijke schittering tegen. Vraag in de winkel naar een demonstratie.

Loop eens binnen om onze collectie zonnebrillen te bekijken (ook kinderen)

Ray Ban BossinadeSerengeti BossinadePradaRandolph zonnebrillenPenn & Ink zonnebrillenBanana Moon zonnebrillenAdidas zonnebrillen

Terug naar Bossinade Optiek