fbpx
Wij zijn op dit moment gesloten

In onze optiek vindt u altijd de nieuwste collectie zonnebrillen. Een zonnebril koopt u niet alleen in juli of augustus, want zodra de zon schijnt, helpt een goede zonnebril uw ogen beschermen tegen schadelijke UV-straling. Het dragen van een degelijke zonnebril beschermt uw ogen tegen snellere veroudering van uw netvlies. U bent beter beschermd tegen de schittering van de zon op het water of op het wegdek met een polariserend glas.

Voor in het verkeer zijn er speciale contrast verhogende glazen die u een rustiger en helder beeld geven bij gebruik in de auto. Bossinade Optiek geeft u professioneel advies over welke zonnebrilglazen bij u passen.

Ook aan de sportievelingen onder u is gedacht. Met de collectie sportzonnebrillen van Evil Eye kunt u tijdens uw favoriete sport, of dat nu hardlopen, fietsen of wintersporten is, goed voor de dag komen. Er zijn vele mogelijkheden om uw ogen te beschermen tegen de zon in deze collectie van Evil Eye.

Glazen van een zonnebril kunnen tevens op sterkte geleverd worden en in ons atelier in het door u gekozen zonnebrilmontuur of een correctie montuur worden geplaatst. Wees zuinig op uw ogen en geef ze de aandacht die ze verdienen. Kom gerust eens langs om onze collectie oogbescherming tegen de zon te bekijken.

Diversiteit bij zonnebrillen op sterkte

Een designzonnebril is meestal al voorzien van goede glazen, maar indien gewenst, kunnen wij ook deze standaard meegeleverde glazen vervangen door zonnebrilglazen op sterkte. Wist u overigens dat er veel keuze is bij zonnebrilglazen op maat? Er zijn multifocale, gekleurde en gepolariseerde zonnebrilglazen, maar ook  glazen met een hoge curve (kromming) voor de sportieve zonnebril. Probeer de verschillende zonnebrilglazen uit om te ervaren wat het beste bij u past. U kunt dit doen in ons Nikon Experience Centre. U kijkt met meer plezier door een zonnebril die specifiek voor u op maat gemaakt is.

Het nut van polariserende zonnebrilglazen

Bij de eerste zonnestralen willen we allemaal graag naar buiten en erop uitgaan. Hoewel zonnestralen natuurlijk heerlijk aanvoelen op het gezicht, kunt u van zonlicht helaas ook hinder ondervinden. Op de fiets of de brommer, in de auto of op de boot kan het zonlicht (of de weerkaatsing ervan) de ogen gaan irriteren. Het hinderlijke effect van dit reflecterende zonlicht kan tegengegaan worden met polariserende glazen. In een gepolariseerd glas is een speciaal filter verwerkt dat het effect van de vervelende schittering tenietdoet. Vraag een van onze medewerkers gerust om meer uitleg. Wij kunnen u het verschil zelf laten ervaren tijdens een demonstratie.