fbpx
Wij zijn op dit moment gesloten

Avontuurlijke zonnebrillen

Maak kennis met Esmont, een merk dat stoere brillen creëert door luchtvaartelementen te combineren met hoogwaardige materialen. Bij Bossinade Optiek zijn we trots om deze unieke collectie in onze winkel te presenteren.

GEÏNSPIREERD DOOR LUCHTVAARTGESCHIEDENIS

Van de iconische eerste vlucht van de gebroeders Wright tot de luchtgevechten in de 20e eeuw, Esmont haalt inspiratie uit de rijke geschiedenis van de luchtvaart. Het resultaat? Een eigentijdse zonnebrilcollectie met een knipoog naar het verleden. De naam Esmont betekent ‘geliefde beschermer’, en dat is precies wat deze brillen uitstralen. Bij Bossinade Optiek bieden we een selectie van Esmont die de geest van de moderne avonturier vastleggen. Elke Esmont montuur belichaamt de tijdloze stijl van iconische vliegtuigen. Robuust en gebouwd om lang mee te gaan, zijn deze brillen meer dan een accessoire; ze zijn een eerbetoon aan de geschiedenis van de luchtvaart.

VAKMANSCHAP UIT JAPAN

De brillen van Esmont worden ontworpen in Londen en met de hand vervaardigd in de befaamde familie-werkplaatsen in Japan. Hier komen ambachtslieden samen met meer dan zes decennia ervaring om brillen te creëren die gemaakt zijn om generaties lang mee te gaan.

KAIZEN: CONSTANT VERBETEREN

Het Japanse concept van Kaizen, gericht op continue verbetering, is een leidraad voor Esmont. Bij Bossinade Optiek delen we deze filosofie en presenteren we je brillen die voortdurende verfijning en aandacht voor detail belichamen. Ervaar de kwaliteit en het avontuur van Esmont zonnebrillen, verkrijgbaar bij Bossinade Optiek.