fbpx
Wij zijn open

Ontdek FHONE zonnebrillen: handgemaakte, modieuze brillen met een moderne twist

We zijn verheugd om deze toevoeging aan ons assortiment aan te kondigen: FHONE zonnebrillen. FHONE is van de originele makers van Freudenhaus. Het merk richt zich op het ontwerpen van brillen die de beste eigenschappen van uw gezicht benadrukken. De brilmonturen worden met de hand gemaakt en hebben een moderne twist, gedreven door de originele ideeën en kwaliteit uit 1991. De ontwerpers van FHONE, Stefan Flatscher en Uwe Pinhammer, streven ernaar om brillen te creëren die niet alleen technisch perfect zijn, maar ook modebewust, trendy, stoer of chique. Het belangrijkste is dat een montuur onderdeel wordt van uw personaliteit.

De collecties van FHONE worden vervaardigd uit de beste materialen, zoals Japans titanium of Italiaans acetaat. Het merk gebruikt gekalibreerde scharnieren uit Oostenrijk in combinatie met Duitse engineering. De monturen combineren klassieke inspiratie met een moderne twist en worden vervaardigd door de beste ambachtslieden met wel meer dan 100 afzonderlijke stappen. FHONE is een fusie tussen geweldig design, kwaliteit en comfort.

Bij Bossinade Optiek begrijpen we dat een goede zonnebril niet alleen modieus moet zijn, maar ook bescherming moet bieden tegen de schadelijke straling van de zon. Daarom zijn alle FHONE zonnebrillen voorzien van hoogwaardige lenzen die UV-bescherming bieden, zodat u altijd beschermd bent tegen de zon.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe zonnebril voor uzelf of als cadeau voor een geliefde, we nodigen u uit om onze collectie FHONE zonnebrillen te bekijken. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte zonnebril die past bij uw stijl en behoeften.

Twee FHONE zonnebrillen