fbpx
Wij zijn op dit moment gesloten

Premium zonnebrillen uit Californië

SALT. is een premium merk, ontstaan aan de kust van Californië. Geïnspireerd op de moeiteloze schoonheid van de natuur. Klassieke, tijdloze vormen van materialen van hoge kwaliteit is wat u van SALT. kunt verwachten. Ook bij de klassieke vormen denken ze aan het verder perfectioneren van de pasvorm. De zonnebrillen zijn er in lichtgewicht titanium en exclusieve acetaat kleuren.

SALT. denkt niet in seizoenstrends maar juist aan de perfecte zonnebril voor een generatie. Elk detail van een montuur is functioneel en zorgt ervoor dat een montuur altijd aangepast of zelfs gerepareerd kan worden. Zo blijft uw montuur altijd perfect zitten.

Japans acetaat

De hoge standaard van SALT. vertaalt zich ook door naar het productieproces van het acetaat. Elk montuur wordt in Japan vervaardigd. Het exclusieve handgemaakte acetaat komt uit Japan. De fabriek Takiron Rowand maakt daar al meer dan 100 jaar acetaat. Dit wordt vervaardigd uit katoenzaad en houtpulp. Hierdoor zijn de zonnebrillen hypoallergeen en duurzaam.

Titanium van ruimtevaartkwaliteit

Het titanium is 100% Japans titanium van ruimtevaartkwaliteit. Dit zorgt voor de perfecte balans tussen gewicht en sterkte. Zelfs grotere en dikkere frames voelen vederlicht aan. Glazen hebben ook baat bij dit materiaal. Het glas zit zo sterk in het montuur, zo ontstaat er geen druk op uw glazen en blijven ze beter beschermd.