fbpx
Wij zijn open

De zonnebrillen van THOMAS SABO voor hem en haar en vind je nu ook bij Bossinade Optiek. Deze hoogwaardige ontwerpen tillen elke outfit naar een hoger niveau, of je nu gaat voor een sportieve of elegante look.

Over THOMAS SABO

THOMAS SABO, opgericht in Duitsland in 1984, is een vooraanstaand merk in unieke sieraden en accessoires en wordt wereldwijd erkend voor zijn creativiteit en vakmanschap. THOMAS SABO zonnebrillen, met hun onderscheidende signatuurstijl, beloven je persoonlijkheid te laten stralen met iconische details, kleuren en materialen.

 

Iconische ontwerpen

Geïnspireerd door het design van de THOMAS SABO sieradencollectie, worden de zonnebrillen versierd met iconische motieven zoals schedels, kruisen en vintage ornamenten. Elke bril straalt de onmiskenbare THOMAS SABO DNA uit.

Bereid je voor op de zomer

Voor de perfecte zomerlook en om ervoor te zorgen dat je je favoriete zonnebril nooit verliest, heeft THOMAS SABO ook trendy zonnebrilkettingen ontworpen. Perfect voor festivals maar ook een chique match met je sieraden! Alle THOMAS SABO zonnebrillen bieden UV 400-bescherming, zodat je ogen altijd beschermd zijn tegen schadelijke ultraviolette stralen van de zon.