We zijn momenteel gesloten.

Oogzorgweken

“Niet goed meer kunnen zien, gaat vaak heel geleidelijk en kan tal van oorzaken hebben. Daarom is het raadzaam uw ogen – net zoals bij een auto – periodiek te laten ‘keuren’. Sommigen vinden dat wat overdreven: ‘ik merk toch zelf wel dat ik minder goed zie’, is een veel gehoorde opmerking. Dat klopt ook wel. Maar als optometrist controleren wij niet alleen de gezichtsscherpte, maar ook de algehele gezondheid van uw ogen. De apparatuur waarmee we dat doen, brengt alles tot in het kleinste detail in kaart. Zo krijgen wij dus een completer en beter beeld van de conditie van uw ogen. En dat leidt weer tot betere adviezen, de juiste glassterkte en uiteindelijk tot een optimaal zicht. Kom dus naar onze winkel tijdens de Bossinade Oogzorgweken.”

Gratis netvliescheck

Check de conditie van uw netvlies
“Het netvlies zorgt ervoor dat we kunnen zien. De gezondheid ervan is dus van groot belang. Met onze geavanceerde Funduscamera kunnen we de conditie van uw netvlies – meestal zonder verwijding van de pupil met behulp van oogdruppels – tot in het kleinste detail bepalen. Lijkt verder onderzoek nodig? Dan verwijzen wij u door naar de betreffende specialist.

Gratis netvliescontrole t.w.v. € 37,50
Tijdens onze Oogzorgweken kunt u – tot en met 7 december – de gezondheid van uw netvlies laten checken. Gratis! Na de controle krijgt u een uitgebreide mondelinge rapportage.”

MAAK EEN AFSPRAAK

Bekijk alle acties in de pdf versie:
Bossinade_mailing

Terug naar Bossinade Optometrie