fbpx
Wij zijn op dit moment gesloten

Voor het slijpen en monteren van de glazen voor uw brilmontuur heeft Bossinade Optiek een eigen atelier. Hierin gaat de vakman met moderne slijpapparatuur aan het werk om uw bril perfect in orde te maken.

Uw bril is maatwerk en voor maatwerk is altijd vakmanschap nodig. Het nauwkeurig plaatsen van op maat gemaakte brilglazen is dan ook meesterschap. Onze ervaring en expertise met betrekking tot de keuze van het glas en het montuur – en de combinatie van beiden – zorgen ervoor dat wij uw bril er perfect uit laten zien. U kijkt er niet alleen goed door, de bril wordt ook goed afgepast op uw neus en achter uw oren.

 

Glazen bij Bossinade Optiek

Voor de glazen heeft Bossinade Optiek specialisten in brillenglazen geselecteerd. Nikon en Hoya zijn gerenommeerde glasleveranciers, die dunne brilglazen kunnen leveren waarop een hoge kwaliteit ontspiegeling is aangebracht. Wordt het tijd om uw brilglazen te vervangen? Wij vervaardigen niet alleen compleet nieuwe brillen, maar kunnen natuurlijk ook voor uw huidige montuur nieuwe glazen slijpen en erin plaatsen. Ook voor brilreparaties kunt u bij ons terecht. Stap dan ook gerust de winkel binnen met grote en kleine vragen over uw huidige of nieuwe bril.