We zijn momenteel gesloten.

Welkom en kijk uw ogen uit


Het stof is opgetrokken en het rumoer verstomd: de makeover van onze winkel is achter de rug. En het resultaat mag gezien worden. Alles oogt nog frisser en lichter dan voorheen. We hebben meer meetruimtes gecreëerd. Meer onderscheid tussen optiek en zorg. Meer ruimte voor presentatie van onze brillen. Wij verwelkomen u graag, kijk uw ogen uit en profiteer van de vele voordelen waarmee we onze heropening vieren.

Lex, Nancy, Doortje, Wim, Rogier en Inge

 


 

Upgrade multifocale glazen

Het eerste voordeel betreft multifocale glazen. U krijgt – zonder bijbetaling – optisch mooiere glazen met een groter kijk- en leesgebied, minder vertekening en voorzien van Blue Secure. Deze technologie beschermt uw ogen tegen de wetenschappelijk onderzochte schadelijke invloed van het blauwe licht van beeldscherm en smartphone.

Upgrade computerbrilglazen

Ook de glazen voor uw computerbril voorzien wij gratis van de Blue Secure technologie. Gezonder voor uw netvlies, beter voor uw ogen.

Upgrade enkelvoudige glazen

Op enkelvoudige glazen krijgt u een ontspiegeling die 25 keer meer beschermt tegen schadelijk UV-licht.Welke u ook koopt, wij maken er GRATIS*
een zonnebril op sterkte van

Bij ons kunt u van elk montuur een zonnebril laten maken. Gratis. U kiest het model en wij zetten er zonneglazen in. In de juiste sterkte en kleur. U betaalt alleen het montuur, de verte- of leesglazen zijn voor onze rekening. Kom naar onze winkel om te profiteren van deze zonnige actie.


* Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel.