fbpx
Wij zijn op dit moment gesloten

Oog met het logo van de Oogmeetweken

Maak nu een afspraak voor een gratis oogmeting

Niet meer scherp kunnen zien, gaat vaak heel geleidelijk. Daarom is het raadzaam regelmatig uw ogen te laten meten. Sommige mensen vinden dat wat overdreven, want wat kan er nu veranderen in een korte periode? Maak daarom bij ons een afspraak voor een oogmeting. Het kost u nu niets en geeft meteen een goed beeld van uw ogen, zowel qua gezichtsscherpte als algehele gezondheid. We hebben in de loop der jaren al heel wat mensen de ‘ogen geopend’ en dat is precies wat wij beogen met onze oogmeetweken.

Sinds 1960 oogzorg in Castricum

Onze gediplomeerde en uiterst vakkundige medewerkers werken met de meest geavanceerde apparatuur. Dat leidt tot een beter advies en, nog belangrijker, tot een beter zicht. We helpen u graag met de juiste bril, zonnebril of contactlenzen. Onze collectie is zeer divers, sommige merken ziet u nergens anders in Nederland. Ook voor kinderen is er veel keuze.

Tijdens de oogmeting controleren wij:

  • De oogsterkte
  • Het hoornvlies
  • Het netvlies
  • De ooglens
  • De oogleden
  • De oogdruk
Gratis oogmeting tot en met zaterdag 2 december

Bossinade voordeel

Als u tijdens de Bossinade Oogmeetweken een complete bril koopt, kunt u profiteren van twee scherpe acties:

€ 75,- korting* op multifocale glazen en € 37,50 korting* op enkelvoudige glazen. Deze korting verrekenen we direct met uw aankoop en in de meeste gevallen verzorgen wij de declaratie aan uw zorgverzekeraar voor u.

50% korting* op een tweede paar glazen als u naast een complete bril een tweede bril koopt.

Foto van een kind met lenzen van Menicon Bloom

Zorg goed voor de ogen van uw kinderen

“Scherp zien dichtbij, wazig in de verte: bijziendheid of myopie. Eén van de meest voorkomende oogafwijkingen ter wereld. Het wordt veroorzaakt door de groei van het oog. Een bril of contactlenzen met minsterkte corrigeren het zichtprobleem. De groei van de ogen blijft echter doorgaan. 

Kinderen kijken tegenwoordig veel meer dichtbij, op allerlei soorten beeldschermen, dan vroeger. Dit kan myopie veroorzaken omdat het oog een impuls krijgt om in de lengte te groeien bij beeldscherm gebruik. Dit houdt in dat er dus een minsterkte in de bril komt om in de verte weer scherp te kunnen zien. Jonge ogen en Myopie, wat doe je om ogen gezond te houden?

Lenzen van Menicon Bloom

Met de Menicon Bloom lenzen kan de groei van het oog – en daarmee de ontwikkeling van bijziendheid – worden afgeremd. De lenzen doen hun werk tijdens de slaap en overdag. Wilt u weten of uw kind in aanmerking komt voor deze lenzen? We vertellen het u graag. Desgewenst voeren we een meting uit en stellen we een behandelplan op. Samen met u zorgen we ervoor dat de ogen van uw kind worden beschermd.”

Bel voor een afspraak 0251 – 65 22 38

Aanmeten van 150,- voor 75,-
*Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel.