fbpx
Wij zijn op dit moment gesloten

De vergoeding van brillen en contactlenzen via de zorgverzekering

Bossinade Optiek kan voor u de declaratie bij de zorgverzekering indienen.  Dit scheelt u administratieve handelingen. Daarnaast hoeft u geen bedrag meer voor te schieten en tijd te besteden aan het declaratieproces. Wij nemen deze zorgen voor u uit handen.

Hoe gaat de vergoeding via de zorgverzekering in zijn werk

De verzekeraars die met Bossinade optiek samenwerken zijn opgenomen in ons administratie- en declaratiesysteem en hierdoor kan de vergoeding waar u recht op heeft direct verwerkt worden in de factuur. U hoeft dan ook niet meer te wachten op de teruggave van uw vergoeding, u betaalt enkel het bedrag dat na het aftrekken van de vergoeding overblijft.

Altijd recht op vergoeding

Indien in de polis van uw verzekering vermeld staat dat u alleen een vergoeding krijgt als u uw bril aanschaft bij door uw verzekering geselecteerde optiekbedrijven, heeft u ook bij Bossinade recht op de vergoeding zoals vermeld in uw polis. Ook al wordt onze optiek niet specifiek in uw polis genoemd. Twijfelt u nog of uw verzekering uw bril of lenzen wel vergoedt? Vraag het aan een medewerker van Bossinade Optiek. Wij kijken het graag voor u na.

Bekijk hier uw huidige vergoeding