fbpx
Wij zijn op dit moment gesloten

De services van Bossinade Optiek

Een nieuwe bril uitkiezen kan best spannend zijn, aangezien u meestal een aantal jaar weer uw nieuwe montuur wil dragen. Een medewerker van ons team gaat daarom samen met u op zoek naar een montuur dat bij uw gezicht past. We kijken naar de vorm van uw gezicht, de teint van uw huid, de kleur van uw ogen en uw haarkleur. Op basis van uw karakteristieke eigenschappen geven wij u persoonlijk en professioneel advies over de monturen die uw uiterlijk completeren of versterken.

De uitstraling van de optiek

In de winkel vindt u monturen volgens de laatste brilmode. In onze collectie is dan ook altijd wel een passende bril te vinden. Houdt u van ingetogen of chique of heeft u een meer flamboyante persoonlijkheid en zoekt u iets bijzonders? Er is voor iedere smaak en ieder budget een geschikt montuur. Loopt u een stukje door naar achteren, dan ziet u de oogmeetruimtes waar de oogonderzoeken plaatsvinden en het atelier waar de glazen voor uw montuur op maat worden gemaakt, en uw bril vakkundig wordt afgepast op uw gezicht. Komt u voor uw afspraak en zijn wij nog even bezig? Dan kunt u plaatsnemen aan de grote leestafel met diverse magazines,  of u neemt vast een kijkje bij  de uitgebreide collectie monturen en zonnebrillen.

Echte oogspecialisten aan het werk bij Bossinade Optiek

Onze optiek is uniek vanwege een zeer uitgebreid standaard oogonderzoek dat wij bij iedereen uitvoeren. U kunt voor diverse onderzoeken bij ons terecht, bijvoorbeeld voor een normale oogmeting voor brildragers of het aanpassen van nieuwe contactlenzen. Daarnaast kan een uitgebreid optometrisch onderzoek voor u van belang zijn voor het vroegtijdig signaleren van oogafwijkingen. Al onze oogonderzoeken worden uitgevoerd door gediplomeerde optometristen en contactlensspecialisten met vele jaren ervaring.

Altijd maatwerk, uw ogen verdienen het

Bij het uitgebreide standaard oogonderzoek kijken we niet alleen naar de sterkte van de brillenglazen of lenzen, maar kunnen we door gebruik te maken van specialistische apparatuur ook het netvlies en hoornvlies bekijken. Tevens wordt ook altijd uw oogdruk gemeten. Daarnaast is onze dienstverlening bijzonder, doordat we – door gebruik te maken van geavanceerde slijpapparatuur in ons atelier – de glazen zelf op maat maken en op de mooiste manier in uw montuur zetten. Tevens kunnen wij in het atelier uw bril perfect passend maken op uw gezicht.

Maak kennis met Bossinade Optiek

Heeft u vragen over brillen of contactlenzen? Of bent u benieuwd naar de gezondheid van uw ogen? U bent van harte welkom in onze optiek. Maak telefonisch of online een afspraak of loop gewoon even bij ons binnen. Wij zien u graag.

Nancy Klein Schiphorst

Nancy Klein Schiphorst

Back office

Wim Spinnewijn

Wim Spinnewijn

Opticien, optometrist en contactlensspecialist

Doortje Meijer

Doortje Meijer

Opticien en contactlensspecialist

Lex Klein Schiphorst

Lex Klein Schiphorst

Opticien, optometrist en contactlensspecialist

Rogier Wigchert

Rogier Wigchert

Opticien en contactlensspecialist