We zijn momenteel gesloten.

Bossinade Optiek

Ons optiekbedrijf in het hart van Castricum onderscheidt zich door  de manier waarop wij uw ogen onderzoeken. Zo worden oogmetingen, optometrische onderzoeken en het aanmeten van contactlenzen bij ons alleen uitgevoerd door gediplomeerde optometristen en contactlensspecialisten. Wij beschikken als één van de weinige optiekzaken boven het Noordzeekanaal over alle instrumenten om uw oog volledig te scannen, van netvliesfoto’s tot de speciale OCT-scan waarmee wij alle lagen van uw netvlies zichtbaar kunnen maken. Ook voor het aanmeten van contactlenzen hebben wij de allernieuwste apparatuur waarmee wij een volledig beeld van de vorm van uw hoornvlies krijgen voor de optimale aanpassing van lenzen.

Ook uw bril krijgt uiteraard alle aandacht. Het slijpen en monteren van uw glazen doen wij nog steeds zelf in ons eigen atelier met de meest geavanceerde apparatuur. Wij besteden veel aandacht aan de montage van uw glazen in het montuur, want wij vinden het belangrijk dat u een perfect uitziende bril van ons krijgt.

Als u na deze korte introductie eens in onze winkel wilt komen kijken, dan bent u van harte welkom op de Torenstraat 30 te Castricum. U mag altijd geheel vrijblijvend rondkijken of monturen en zonnebrillen passen. Indien gewenst geven wij u graag een goed advies.