fbpx
Wij zijn op dit moment gesloten

Check jaarlijks uw ogen

“Niet goed meer kunnen zien, gaat vaak heel geleidelijk en kan tal van oorzaken hebben. Daarom is het raadzaam uw ogen periodiek te laten controleren. Sommigen vinden dat wat overdreven:  ‘ik merk toch zelf wel dat ik minder goed zie’, is een veel gehoorde opmerking. Dat klopt ook wel. Maar als optometrist controleren wij niet alleen de gezichtsscherpte, maar ook de algehele gezondheid van uw ogen. De apparatuur waarmee we dat doen, brengt alles tot in het kleinste detail in kaart. Zo krijgen wij dus een completer en beter beeld van de conditie van uw ogen. En dat leidt weer tot betere adviezen, de juiste glassterkte en uiteindelijk tot een optimaal zicht. Kom dus naar onze winkel tijdens de Bossinade Oogzorgweken.”

Lex Klein Schiphorst
Opticien, optometrist en contactlensspecialist

Maak online een afspraak of bel 0251 65 22 38

Laat de conditie van uw netvlies controleren

“Het netvlies zorgt ervoor dat we kunnen zien. De gezondheid ervan is dus van groot belang. Met onze gecombineerde Funduscamera en OCT-scan kunnen we de conditie van uw netvlies – meestal zonder verwijding van de pupil met behulp van oogdruppels – tot in het kleinste detail bepalen. Lijkt verder onderzoek nodig? Dan verwijzen wij u door naar de betreffende specialist.

Gratis netvliescheck t.w.v. € 37,50

Tijdens onze Oogzorgweken kunt u – tot en met 4 december – de gezondheid van uw netvlies laten checken. Gratis! Na de controle krijgt u een uitgebreide mondelinge rapportage.

Bossinade Oogzorgweken voordeel