fbpx
Wij zijn op dit moment gesloten

Liefde voor design, kleine details en pure kwaliteit

FHONE is van de originele makers van Freudenhaus. De brilmonturen benadrukken de beste eigenschappen van uw gezicht. Ze worden met de hand gemaakt, hebben een moderne twist en worden gedreven door de originele ideeën en kwaliteit uit 1991.

De ontwerpers zijn Stefan Flatscher en Uwe Pinhammer. Zij horen vaak dat een bril technisch perfect moeten zijn, daar zijn ze het mee eens. Anderen zeggen dat een bril modebewust moeten zijn, trendy, stoer of chique, ook daar zijn ze het mee eens. Maar de ontwerpers gaan nog een stapje verder: zij willen dat een montuur onderdeel van uw personaliteit wordt.

Vakmanschap en premium materialen

De collecties van FHONE worden vervaardigd uit de beste materialen zoals Japans titanium of Italiaans acetaat. Ze gebruiken gekalibreerde scharnieren uit Oostenrijk gecombineerd met Duitse engineering. Klassieke inspiratie met een moderne twist. De beste ambachtslieden zorgen met wel meer dan 100 afzonderlijke stappen voor de unieke monturen. FHONE is een fusie tussen geweldig design, kwaliteit en comfort.

FHONE in Nederland

Wij hebben dit merk ontdekt op een beurs in München en waren gelijk enthousiast over de sublieme afwerking. Kom de monturen bekijken bij Bossinade. Het merk vindt u bijna nergens in Nederland.